Livrarea comenzilor

Alhena Store (www.alhena.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare: 

România

  • Curier, Livrare în 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, costul livrării fiind în funcție de valoarea comenzii

    0.00 RON … 200.00 RON   →   14.90 RON
    200.00 RON sau peste   →   0.00 RON

Livrarea comenzilor se face în orice localitate din țară într-un termen de 1-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Nu se percep alte taxe pentru kilometri suplimentari sau pentru colete voluminoase.  Excepție fac perioadele cu un număr foarte mare de comenzi (exemplu sărbătorile de iarnă, Black Friday etc.) când timpul de livrare ar putea fi mai mare.

Pentru București există și posibilitatea livrării în aceeași zi, cu costuri de livrare suplimentare. Pentru livrare în București în aceeași zi, vă rugăm sunați la unul din numerele de telefon de pe site pentru a afla prețul final și pentru a stabili toate detaliile.

Livrarea comenzilor se face cu una din firmele de curierat partenere (Sameday Courier, Fan Courier, DPD sau Bookurier). Alegerea firmei de curierat cu care se face livrarea comenzii aparține în exclusivitate Alhena.ro.

Alhena Store va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Alhena.ro livrează exclusiv pe teritoriul României. Comenzile se pot da și din străinătate cu condiția ca adresa de livrare să fie în România.

Costul pentru livrarea standard este suportat de cumpărător și este de 14.90 lei.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 de lei, livrarea este gratuită.

În situația în care doriți livrarea comenzii într-o anumită zi, notați informațiile necesare în rubrica “Observații” din comandă.

În momentul livrării, cumpărătorul trebuie să verifice în prezența curierului inegritatea fizică a coletului. Dacă se constată că acesta este desigilat sau deteriorat, cumpărătorul trebuie să-i ceară curierului întocmirea unui proces-verbal pentru constatarea daunelor. Orice reclamații ulterioare nu vor fi luate în considerare.