Metoda de plata

Alhena Store (www.alhena.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata va fi facută în lei, integral, în momentul în momentul livrării de către curier a produselor comandate.

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și încriptate.

Pentru efectuarea plății, veși introduce numărul cardului, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura dvs.).

Moneda în care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate vă rugam să ne contactați.

Plata în rate cu dobândă 0%

Pentru a plăti în rate, este necesar să aveți un card de credit pentru cumpărături emis de una dintre băncile partenere MobilPay: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD.

Pentru efectuarea plății, în momentul finalizării comenzii, alegeți plata cu cardul. În situația în care platforma recunoaște unul din cardurile de credit emise de băncile enumerate mai sus, veți fi întrebat dacă doriți să achitați integral suma din comandă sau doriți să achitați în rate. Selectați plata în rate și alegeți numărul de rate. Pentru plata în rate, dobânda este 0%.